FOTOGRAFIE BRUILOFT GRONINGEN - FRIESLAND

Trouwreportage ervaringen bruidsparen

Een trouwreportage maken die in de smaak valt is uiteindelijk waar het om gaat voor ons. Hieronder een greep uit de reacties van bruidsparen over hun trouwalbum en de bruidsreportage.


"We hebben het boek gisteren uitgebreid bekeken en zijn beide erg tevreden met het resultaat. We vinden dat het boek een mooi beeld geeft van de hele dag en dat is ook wat we graag wilden."

Elsa en André
"De reacties zijn heel positief !! We zijn er zelf ook nog steeds van aan het genieten. Het blijft geweldig om er weer doorheen te kijken."

Gerjonne en Arjen
"Ik wilde jullie nog even laten weten dat we fantastische reacties op het album hebben gehad. Mensen vinden de kleuren van de foto's mooi, de creativiteit, maar ook de spontaniteit ...."

Wietske en Johan, Assen
"We hebben dit weekend het album aan onze familie laten zien, ze vonden het echt prachtig. Mijn oma riep gelijk dat ze nog nooit zoiets moois had gezien!"

Lisa en Robert-Jan
"Wat een geweldig boek is het toch geworden. We hebben er heel veel complimenten over mogen ontvangen."

Elvira en Dennis
"We hebben het ontvangen, in perfecte staat. Het is prachtig, en de foto's op DVD ook, daar gaan we nog veel plezier van beleven! Veel dank voor alles."

Frederique en Willem
"Iedereen vind het een prachtig album en zijn vooral onder de indruk dat het zo mooi opgemaakt en afgedrukt is aangezien de foto’s natuurlijk haarscherp zijn."

Marjolein en Peter
"Zooo wat zijn wij blij met ons super mooie trouwalbum!!
hoe is het mogelijk.. nog mooier dan de proof op cd."


Shirien en Edzard
"Wij hebben het album inmiddels mogen ontvangen. Het is echt prachtig geworden alsnog onze dank daarvoor. Iedereen die het album ook ziet vind het ook prachtig!"

Bruidspaar Groningen

Trouwreportage voorbeelden

Een trouwreportage die een compleet beeld geeft van alle mooie momenten van jullie trouwdag. Daar streven we elke keer naar. In onze bruidsreportage portfolio kunnen jullie een beeld krijgen van hoe die momenten eruitzien in foto's.

Meer informatie over onze manier van werken rondom een bruidsreportage vind je bij de werkwijze bruidsfotografie.