FOTOGRAFIE BRUILOFT GRONINGEN - FRIESLAND

Trouwfotografie met passie

Nooit gedacht dat ik na de vakopleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn trouwfotograaf zou worden .... en dat het nu al jaren zo goed bevalt. Met de uitdaging dat alles in een keer goed moet op zo'n drukke dag.

Veel ervaring en die vakopleiding brengen dat je je kunt concentreren op de essentie. Alle spontane momenten, verrassingen en emoties fraai vastleggen. Het documenteren van de bruiloft zoals iedereen 'm heeft beleefd. Onze samenwerking als trouwfotografen versterkt dat. Robin en ik vullen elkaar prima aan op zo'n drukke dag.

Onze bruidsparen maken er eigenlijk altijd een aanstekelijk vrolijke dag van. De ene keer sta je samen ergens in Groningen in een korenveld te flitsen en een week later fotografeer je vanuit een speedboat. Altijd kijk je weer uit naar de volgende trouwdag.
  Als trouwfotograaf leer je al gauw om alert te zijn op alles wat er op zo'n trouwdag allemaal gebeurt en wat je daarmee kunt doen. Ik ben opgeleid op het Grafisch Lyceum in multi media design en dan creëer je alles zelf. Fotograferen was altijd een parallelle ontwikkeling met hele andere creatieve uitdagingen.

Zeker op een trouwdag ontstaan voor jou als fotograaf de creatieve beelden vanzelf voor je neus. Je leert heel goed kijken en snel bewegen om die momenten niet te missen. En de beste hoek kiezen waaruit je het moment met een mooie lichtval kan vastleggen.

Die keren dat alles klopt verras je jezelf en het bruidspaar met sfeerimpressies die lang blijven hangen. En dan is het geweldig om met z'n tweeën te werken en niets te missen.