FOTOGRAFIE BRUILOFT GRONINGEN - FRIESLAND

Huwelijksfotografie met extra fotograaf

Een huwelijksfotograaf kan maar op een plek tegelijk zijn. En dat geldt natuurlijk ook voor de bruid en bruidegom die zich voorbereiden op de bruiloft. De bruid begint de dag bijvoorbeeld bij haar ouders in Groningen en de bruidegom juist in Haren.

Daarom werken we het liefst met twee fotografen en dat biedt meer voordelen dan je denkt.

Voordelen van twee fotografen

Het is natuurlijk al mooi dat de stijl van de ene fotograaf die van de ander aanvult, voor een gevarieerd trouwalbum. De trouwreportage krijgt dan foto's tegelijkertijd vanuit verschillende hoeken. Foto's van binnen en buiten gezien, maar ook van boven (zoals een overzichtsfoto vanaf het balkon). En je hebt de praktische voordelen:
  • meer trouwfoto's om uit te kiezen
  • minder opvallend aanwezig; minder verplaatsen
  • sneller werken; bijvoorbeeld bij groepfoto's
  • vanaf de voorbereiding ben je gewend aan de fotograaf

Fotograaf bij de bruid

Bruid en bruidegom beginnen de dag vaak op verschillende adressen met hun eigen voorbereiding. Onze eerste huwelijksfotograaf is bij de bruid voor:
  • kapper en make-up
  • trouwjurk, bruidsschoenen en sieraden

Fotograaf bij de bruidegom

Tegelijkertijd is onze tweede huwelijksfotograaf bij de bruidegom:
  • trouwkostuum, das en accessoires
  • regelen van het bruidsboeket
  • aankomst van de trouwauto en dan aanbellen bij de bruid
Met twee huwelijksfotografen leveren we zo een fraaiere bruidsreportage en er blijft tijd over voor jullie en de gasten om te genieten van de dag. En dat zie je terug in jullie trouwalbum.

Bekijk welk bruidsreportage-pakket bij jullie wensen past bij de bruidsreportage prijzen en kosten inclusief dvd met de zorgvuldig bewerkte fotobestanden. Meer informatie over onze stijl en voorbereiding vind je bij onze werkwijze bruidsfotografie.

Trouwreportages en trouwalbums bekijken

Na het bekijken van trouwfoto's in onze bruidsfotografie portfolio is het goed om te beseffen dat je de kwaliteit van foto's het beste kunt beoordelen in een echt trouwalbum.

Een afspraak om de voorbeeldalbums te bekijken en jullie wensen en idee├źn door te spreken is gauw gemaakt. Dan kunnen we meteen kennismaken en vrijblijvend jullie trouwdag in de agenda reserveren. Bel of mail gerust bij vragen via de contactpagina.
 Een huwelijksfotograaf op twee plaatsen tegelijk