FOTOGRAFIE BRUILOFT GRONINGEN - FRIESLAND

Bruidsfotografie werkwijze

De bruidsfotografie van je trouwdag wil je goed geregeld hebben. Het wordt straks immers de meest tastbare herinnering aan die mooie dag waarop jullie elkaar het ja-woord geven.


Spontaniteit en toch voorbereid

Op je trouwdag wil je zelf niet telkens geposeerd in beeld komen. Spontaan genieten zie je terug in een goeie trouwreportage. Zoals op een locatie voor de bruidspaar-shoot die jullie voorkeur heeft. Wij hebben ook altijd creatieve idee├źn achter de hand of improviseren soms.

Door ervaring en goede voorbereiding zijn we niet gauw verrast door tegenvallers. Soms heeft Piet Paulusma de kans op buien of frisse wind niet voorspeld, of de oldtimer (trouwauto) krijgt pech.

Dan regelen wij een plu, dekentje voor de bruid, een mobiele flitsset om de groepsfoto's binnen te doen of geven even een lift naar de trouwzaal. Veel trouwlocaties kennen we al en anders gaan we ze vooraf verkennen en meteen een slecht weerscenario bedenken.

Leuke verrassingen zijn natuurlijk altijd welkom en maken de dag echt tot jullie trouwdag. Onze stijl van fotograferen is dan ook een mix van gestyleerd en documentair, met ruimte voor experiment. We werken dan ook graag met twee bruidsfotografen.

Extra bruidsfotograaf

Bij voorkeur werken we met twee bruidsfotografen, omdat het zoveel voordelen biedt. Voor het relaxed werken en alles documenteren en dat zie je in het eindresultaat. We hebben die voordelen van twee bruidsfotografen voor jullie op rij gezet en in beeld gebracht.

Kennismaken en trouwalbums bekijken

Misschien hebben jullie onze bruidsfotografie portfolio al bekeken en ook een eerste beeld gekregen van de verschillende trouwalbums die we kunnen leveren.

De kwaliteit van bruidsfotografie kun je niet alleen beoordelen door de bruidsfoto's op een website te bekijken. In een fraai trouwalbum is de kwaliteit niet alleen veel beter, maar ook beter te beoordelen. Voor jullie trouwreportage bieden we keuze uit verschillende bruidsreportage prijzen.

Kom daarom gauw vrijblijvend kennismaken en de voorbeeldalbums bekijken. Met een afspraak weet je meteen of het klikt en we reserveren jullie trouwdag vrijblijvend in de agenda.
 


Tijd voor spontane bruidsreportageBruiloft op alles voorbereid